Το 3ο Συνέδριο Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Εργαστηρίου iLEADS θα πραγματοποιηθεί στο μεγάλο αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ).
Το Συνέδριο φιλοξενείται στην όμορφη πόλη του Πειραιά.

Πειραιάς

Ο Πειραιάς σήμερα αποτελεί ένα σημαντικό βιομηχανικό και εμπορικό κέντρο της χώρας, αποτελώντας το μεγαλύτερο σε επιβατική κίνηση λιμένα της Ευρώπης, συνδέοντας ακτοπλοϊκά την πρωτεύουσα με τα νησιά του Αιγαίου και αποτελώντας ένα σημαντικό προορισμό για κρουαζιερόπλοια εντός της Μεσογείου.

 

 

Η περίφημη Πειραϊκή, πού εκτείνεται από την περιοχή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων μέχρι το λιμάνι της Ζέας, είναι μια θαυμάσια διαδρομή, με θέα την θάλασσα του Σαρωνικού, που περικλείει την περιοχή της Φρεαττύδας, της αρχαίας Ακτής. Η διαδρομή είναι γνωστή για τα εξαιρετικά της εστιατόρια και ψαροταβέρνες, αλλά και τα απομεινάρια των αρχαίων τειχών και τις μικρές παραλίες. Το λιμάνι της Ζέας είναι η καρδιά του Πειραιά, το ζωντανό κέντρο της πόλης. Σε αυτό ο επισκέπτης θα δει το Ναυτικό Μουσείο, τα απομεινάρια των αρχαίων νεωσοίκων, αλλά και την εντυπωσιακή μαρίνα. Το γραφικό Μικρολίμανο είναι το πιο φημισμένο σημείο του Πειραιά σε όσους ενδιαφέρονται να τον επισκεφθουν για τις εξαιρετικές ψαροταβέρνες του. Βρίσκεται ανατολικά της Ζέας, στα πόδια του ιστορικού λόφου της Καστέλλας. Η Καστέλλα είναι ίσως η πιό όμορφη συνοικία του Πειραιά. Ενας σχετικά απότομος λόφος, με στενά σοκκάκια, που στέφεται στην κορυφή του από ένα όμορφο άλσος και το Βεάκειο ανοιχτό θέατρο.

 

 

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (ΣΕΦ)

 

Βρίσκεται σε ένα προνομιακό συγκοινωνιακά κόμβο στη δυτική γωνιά του Φαληρικού όρμου στο Νέο Φάληρο ανάμεσα στο Μικρολίμανο και τον ποταμό Κηφισό στην αρχή της παραλιακής ζώνης Φαλήρου- Σουνίου. Απέχει 4 χλμ. από το λιμάνι του Πειραιά, 10 χλμ. από το Κέντρο της Αθήνας και 24 χλμ. από το Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος".

Έχει εξαίρετη κάλυψη από όλα τα μαζικά μέσα μεταφοράς δημόσια και ιδιωτικά (ΜΕΤΡΟ σταθμός Ν. Φαλήρου, Λεωφορεία, Ταξί κ.λπ). Αρχιτεκτονικά είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα της τεχνοτροπίας της τελευταίας 20 ετίας του 20 αιώνα έχει δε πολλές ομοιότητες με την ΑΡΕΝΑ του ΜΙΛΑΝΟΥ και το ΠΑΛΑΙ της ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗΣ.

 

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ
Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο
T.K. 185 47, Πειραιάς

Τηλ: +30 210 4893435

History Agenda Registration