Σεμινάριο “Build your Personal Etiquette” από την Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Το Εργαστήριο iLEADS σε συνεργασία με την Google Hellas σας προσφέρει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο πάνω στη δημιουργία του βιογραφικού σημειώματος και της προετοιμασίας για συνέντευξη… Την Τετάρτη 8 Μαΐου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την υποστήριξη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης (Καθηγ. Γιάννης Πολλάλης, Διευθυντής Εργαστηρίου iLEADS) για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να χτίζετε την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ με όλα τα διαθέσιμα μέσα!!! Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο 3ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το τι σημαίνει “PERSONAL BRAND”, πως να το χτίσετε και πως θα σας βοηθήσει στον τρόπο που παρουσιάζετε τον εαυτό σας στην αγορά εργασίας. Το Personal branding είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να αρχίσει και να τελειώσει μία καριέρα. Στο personal branding δεν έχει σημασία αν είστε εργαζόμενος ή επιχειρηματίας, αυτό που μετράει είναι η φήμη που σας περιβάλλει…

Συγκεκριμένα θα μάθετε πως να δημιουργείτε ένα σωστό βιογραφικό, και πως να διαχειρίζεστε το προφίλ σας στο LinkedIn και το portfolio σας. Ακόμη, θα μιλήσουμε για εργαλεία τα οποία μπορείτε να αξιοποιήσετε για να βελτιώσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε εδώ για το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 16.30).

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019, 17.00-20.30
Αίθουσα Συνεδρίων (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) Πανεπιστημίου Πειραιώς

Επίσης, δημιουργήστε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Γιάννης Πολλάλης,

Καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς